Disclaimer

Eigendom, inhoud en aansprakelijkheid

De site is ontworpen door en eigendom van ‘t Kedakske 3600 en de webbeheeder.

‘t Kedakske 3600 en de webbeheeder zijn niet verantwoordelijk voor eventueel foutieve of verouderde informatie en kan niet aansprakelijk worden gesteld, voor enige schade die zou voortvloeien uit het doorklikken naar websites of andere informatiebronnen waarnaar de eigen website verwijst, en/of bestanden die kunnen worden gedownload.

Alle data van deze site (zoals teksten, afbeeldingen, logo’s, foto’s, video’s, … ) zijn eigendom van ‘t Kedakske 3600 en de webbeheerder.

Alle fotowerken vervat in albums met bijhorend fotomateriaal, via deze site te bereiken hetzij via een interne en/of een externe link, zijn eigendom van de respectievelijke amateur fotograaf of beeldmaker die lid is van Genkse Fotoclub ‘t Kedakske 3600.

Het is verboden deze fotowerken te downloaden, bewerken, dupliceren, publiceren, verkopen, manipuleren, te gebruiken, te misbruiken… enz. zonder de uitdrukkelijke toestemming van de respectievelijke amateur fotograaf of beeldmaker dewelke lid is van Genkse Fotoclub ‘t Kedakske 3600.

‘t Kedakske 3600 of de webbeheeder kan deze site zonder meer tijdelijk of definitief sluiten en offline halen.

Gelezen en akkoord

Iedere bezoeker en gebruiker van deze site verklaart deze disclaimer volledig gelezen te hebben en gaat hiermee akkoord.

Tot slot

Heb je een vraag of opmerking over de inhoud van deze website?
Contacteer ons en stuur een e-mail naar : info@kedakske.be.