Landschap- en dierenfotografie

Vandaag ontving ik een e-mail van Vince Christiaens uit Duitsland om een link van hem op te nemen op onze website.

Dit is de inhoud van zijn e-mail:

Beste Peter,

Op uw website vermeldt u enkele nuttige pagina’s rond fotografie op deze pagina:

https://kedakske.be/links/

Als aanvulling voor uw website zou ik graag mijn artikel “Landschap- en dierenfotografie voor beginners” willen voorstellen. Met dit artikel wil ik mensen motiveren om te beginnen met natuurfotografie als hobby. In het artikel leg ik de beginselen van natuurfotografie uit, van de nodige uitrusting tot tips om mooie foto’s te maken. Ik denk dat dit artikel uw website goed aanvult en ik hoor dan ook graag uw mening.

Vriendelijk vraag ik u om een linkje naar mijn artikel naast uw andere linkjes op te nemen, zodat meer lezers bereikt kunnen worden. Hier is de URL van het artikel:

https://www.c-and-a.com/be/nl/shop/hobby-natuurfotografie

Graag hoor ik van u of dat mogelijk is.
Alvast bedankt!

Met vriendelijke groeten,
Vince Christiaens
www.jenpix.de