Zomerbar 2020 Genk

Op het “Evenementenplein Cosmogolem” in het centrum van Genk vond ook dit jaar, zelfs in coronatijd, “Zomerbar” plaats. Het is een muziekfestijn voor jong en oud, met een variatie aan groepen en muziek.

Op donderdag 17 september 2020 kon je genieten van een optreden van de Genkse band “Polly et les Quatre Snaar Em Brass”.

Het is een Ukulele orkest bestaande uit drummer Polly (Schreurs) en 5 snaarinstrumenten met 4 snaren: 4 ukuleles (Danny Bierset, Salvo Nirta, Vincent Moermans en Dirk Mellebeek) en een contrabas (Chris Leirs), verder aangevuld door 3 blazers: 1 schuiftrompet (Kristof Huskens), 1 klarinet (Luc Aerts) en 1 trompet (Tjeu Martens).

De band speelt traditionals, maar ook verrassende covers van onder andere Hank Williams, Talking Heads, Motörhead, Muse, QOTSA (Koninginnen van het stenen tijdperk) en The Black Keys.

De groep trad ook al verschillende keren op tijdens Genk On Stage.

Hieronder enkele sfeerbeelden, gemaakt voor onze beeldmaker Yvonne W.

« van 25 »