22ste Nationale fotowedstrijd ► AFGELAST

Kon. Fotoclub Gafodi Gavere richt dit jaar zijn 22ste nationale fotowedstrijd in.

Zoals vorig jaar is de wedstrijd volledig digitaal en is het thema vrij. Er zijn 1000 euro prijzen te winnen en men kan foto’s insturen tot 13 april a.s..

Alle info (o.a. reglement en inschrijvingsformulier) op http://gafodi.be/22e-nationale-wedstrijd-2020/

Gafodi richt ook zijn 9de jeugdwedstrijd in: http://gafodi.be/jeugdwedstrijd-2020/
Nog vragen: info@gafodi.be

Met vriendelijke groeten,
Gafodi.

LEES MEER


Beste fotovrienden,

Bovenstaande foto lijkt wel een zeer mooie macro, maar het is het virus waar wij allen heden zo veel mee te maken hebben, ook GAFODI Gavere.

Het bestuur van fotoclub GAFODI Gavere heeft met zeer veel spijt moeten beslissen om dit jaar zijn 22ste nationale fotowedstrijd en zijn 9de jeugdwedstrijd fotografie te annuleren. Op dit ogenblik is het voor ons onmogelijk om de datum van de jurering aan te houden of een nieuwe te plannen.

Alle fotografen die ons reeds hun vertrouwen hadden gegeven door hun foto’s in te zenden ,en hun deelnamerecht te betalen, krijgen uiteraard dit bedrag terug gestort op hun rekening.

Op dit ogenblik behouden wij ons fotosalon nog steeds op dezelfde data als voorzien op 13, 14, 19, 20, 21 en 22 juni zoals gepland. Wij wachten nog even af vooraleer definitief te beslissen. Wij houden u zeker op de hoogte en hopen u te mogen ontmoeten op ons FotoFest 2020 met onze gastfotograaf Danny Matthys.

Wij zullen uw steun zeker hard nodig hebben. Misschien wordt het de eerste ontmoeting van fotografen onder elkaar na deze bijzonder moeilijke periode.

Met vriendelijke groeten,
namens Koninklijke Fotoclub GAFODI Gavere vzw
Guy Van Hove – voorzitter